Verolift

Verwacht meer lift.

Over ons

Home Over ons

Verolift zag het licht in 1998

Sindsdien bieden we een ruime waaier van lifttypes aan. U kan rekenen op vijfentwintig jaar ervaring voor advies, ontwerp, installatie, modernisatie, onderhoud, depannage en herstelling van elk type lift, zowel voor privégebruik (woningen, appartementen…) als voor professioneel en commercieel gebruik (bedrijven, zorgsector, openbare instellingen, winkels, winkelcentra…).

Kwaliteit. Daarin maken we het verschil!

We zijn niet de eersten die dit beweren, dat beseffen we maar al te goed. Daarom kan u de kwaliteit van onze liften zelf testen in onze showroom. Hier kunt u een ritje maken in de DomusLift of K-Motion en het verschil voelen. U kunt in detail de hoogwaardige afwerking bewonderen, de mogelijkheden van personalisatie ontdekken en samen met onze adviseurs uw droomproject bespreken. 

Plan een vrijblijvend bezoek aan onze showroom

Een top team, altijd tot uw dienst.

Alles gebeurt onder één dak bij Verolift: eigen adviseurs, eigen monteurs en eigen technici voor onderhoud en herstellingen. Iedereen krijgt intern een degelijke opleiding met permanente bijscholing. U kunt erop rekenen dat u echte vakmensen in huis haalt!

Aan het hoofd van het team staan broer en zus, Françis en Charlotte Verrone. Zij hebben zelf jarenlange ervaring met montage, indienststelling, keuring, onderhoud, depannage en herstelling van alle types liften. Kortom, ze kennen hun product door en door. Zo kunnen ze voor elk project de perfecte lift voorstellen.

Onze grootste troeven opgesomd:

ISO 9001 Certified Vincotte
  • Kwaliteit boven alles, zowel technisch als esthetisch
  • 25 jaar ervaring
  • ISO-9001 gecertificeerd
  • Een eigen team van speciaal opgeleide en ervaren technici voor montage, indienststelling, keuring, onderhoud, depannage en herstellingen
  • Liftpersonalisatie, ons stokpaardje! U zoekt iets speciaals qua look of afmeting? Verolift zorgt ervoor!
  • Vriendelijke, beleefde personeelsleden met een verzorgd voorkomen
  • Opkuis, wegbrengen en recycleren van alle verpakkingen
  • Een snelle en accurate servicedienst 24u op 24u, 7 dagen op 7, zowel in het weekend als op feestdagen
  • Sinds 1998 meer dan tweeduizend tevreden klanten

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons