Verolift

Verwacht meer lift.

Showroom

Home Showroom

Zelf de liften eens bekijken?
Een persoonlijk gesprek met onze adviseurs?

Een lift aankopen is een grote beslissing. Verolift heeft een uitgebreide showroom om u zo goed mogelijk bij te staan in die beslissing. Hier kunt u zien hoe de verschillende liften eruitzien, wat er mogelijk is qua afmetingen, afwerkingen en personalisatie. Het comfort ervaren kunt u door een rit te maken in de demoliften.

Enerzijds bieden we een waaier aan K-Motion huisliften. We tonen u graag welke mogelijkheden u heeft om uw lift af te werken of te personaliseren. Bovendien kunt u de gearless aandrijving meteen eens uittesten, tot op de eerste verdieping of zelfs tot op ons dakterras.

Anderzijds hebben we natuurlijk ons gamma DomusLiften. Maak er een ritje mee en ontdek het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de DomusLift.

We presenteren u graag de projecten Verolift allemaal reeds gerealiseerd heeft. U zult verbaasd zijn wat er allemaal mogelijk is. Neem een kop koffie en vertel onze adviseurs alles wat u zoekt in uw nieuwe huislift. Indien u dat wenst, maken we ter plekke al een offerte op.

U leest het: in onze toonzaal zult u een globaal beeld krijgen over wat de mogelijkheden zijn voor uw huislift. U kunt er in detail de afwerkingen bewonderen en de liften uittesten. Zien we elkaar binnenkort in Sint-Martens-Latem?

Contacteer ons om een afspraak te maken of bel naar 09 240 15 60.

Verolift showroom
Verolift showroom
Verolift showroom
Verolift showroom
Verolift showroom
Verolift showroom
Verolift showroom
Verolift showroom
Verolift showroom
Verolift showroom

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons