Verolift

Verwacht meer lift.

Referenties

Home referenties Een modernisatie als kers op de taart van een totaalrenovatie

Een modernisatie als kers op de taart van een totaalrenovatie

Europabank deed dit jaar een totaalrenovatie van de Gentse hoofdkantoren. Ook de liften waren enorm verouderd en om weer helemaal up-to-date te zijn met de wetgeving, waren ze toe aan een modernisatie. De twee liften in dit project scoorden slecht op de risicoanalyse en het was onmiddellijk heel duidelijk: ze moesten dringend gemoderniseerd worden om te allen tijde de veiligheid te garanderen. We moderniseerden bij Verolift al eerder een lift voor Europabank en nu zetten we deze samenwerking verder.

De liften werden grondig aangepakt. Niet alleen de technische onderdelen, maar ook het binnenwerk werd helemaal vernieuwd. We plaatsten nieuwe wanden, nieuwe vloerbekleding, sturing, branddeuren… Kortom: een hele resem aan moderniseringen die de liften doen schitteren alsof ze net nieuw geplaatst werden. Er werd ook aan toegangsbeveiliging gedacht: We installeerden een speciaal badgesysteem om ervoor te zorgen dat niet iedereen zomaar kan binnenwandelen.

Voor één van de twee liften werd er ook een speciale personalisatie voorzien: een gepersonaliseerde fotowand met het Gentse Belfort. Een ode aan de stad waar het hoofdkantoor gevestigd is.

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons