Verolift

Verwacht meer lift.

Referenties

Home referenties Een verborgen pareltje in Gent

Een verborgen pareltje in Gent

Verolift installeerde een huislift in een verrassend pand in Gent. Het huis werd ontworpen door architectenbureau Baeyens & Beck en hoewel ze de voorgevel van het pand onveranderd lieten, schuilt er daarachter een bijzondere woning. Achter de negentiende-eeuwse gevel ontvouwt zich namelijk een frisse, open gezinswoning zodra je binnenkomt.

Dit renovatieproject is perfect voor een gezin in het centrum van Gent: je kan er rust vinden in het strakke, open interieur en tegelijk is de drukte van de stad haast om de hoek. Deze woning telt vier verdiepingen en hoge plafonds. Om het huis kindvriendelijk en praktisch te maken is een huislift hier absoluut geen overbodige luxe. Het huis is daardoor toegankelijk voor mensen van alle leeftijden.

De eigenaars kozen voor een subtiele, witte lift en schuifdeuren. Zo springt de lift niet direct in het oog, maar ondersteunt ze het rustige en strakke interieur. Die subtiliteit is ook aanwezig bij de technische kant van de lift. Haast geruisloos brengt die het hele gezin naar de gewenste verdieping. Een serene liftervaring in een drukke stad.

Uit: The Art of Living Magazine
Fotografie: Pilar Shoots

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons