Verolift

Verwacht meer lift.

Referenties

Home referenties Mini-huislift in een Antwerps herenhuis

Mini-huislift in een Antwerps herenhuis

Liftoplossing voor een smalle herenwoning

Dit zeer smalle Antwerpse herenhuis bestaat uit 4 etages die oorspronkelijk enkel toegankelijk waren via een trappenhal doorheen de hele woning. De vraag van de klant: verticale mobiliteit mogelijk maken zonder afbreuk te doen aan het unieke karakter van de woning. 

Uitdaging van formaat

Onze experts legden hun oor bij de klant te luisteren en verkenden in samenwerking met de aannemer alle opties. Omwille van de zeer smalle leefruimtes en de aanwezigheid van een hoge trappenhal werd het een uitdaging van formaat. 

14 meter hoge liftstructuur

In samenwerking met de aannemer werd de trappenhal smaller gemaakt en als liftoplossing werd geopteerd voor de kleinste lift uit het Verolift-aanbod. In de houten vloeren werden op elk niveau verankeringspunten aangebracht om een goeie stabiliteit te creëren voor de 14 meter hoge structuur.

Compact maatwerk

De liftstructuur werd op maat herleid tot een afmeting van 1,33 m x 1,07 m en er werd een liftkooi ontworpen met uitzonderlijke dimensies van 0,83 m x 0,88 m. Mission accomplished dankzij een technisch hoogstandje dus. 

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons