Verolift

Verwacht meer lift.

Referenties

Home referenties Een lift waar muziek in zit

Een lift waar muziek in zit

In de Paterskerk in het pittoreske Oud-Rekem creëerde Piano’s Maene zijn belevingscentrum. In 2016 kochten ze het beschermde gebouw. Sindsdien restaureerden ze het tot een hedendaagse showroom/concertzaal met respect voor het verleden. In dit prachtige kader mocht Verolift de personenlift IGV MRL plaatsen. Een prachtig, zwart exemplaar met veel doorkijk dankzij de grote glaspartijen. 

Het strakke, serene ontwerp vormt samen met het klassieke interieur een harmonieus samenspel. Opvallend is ook de ruimte tussen de lift en het plafond. Het katholieke element is daar subtiel aanwezig door de aureoolvormige verlichting.

De technische vereisten waren niet min. De lift moest groot genoeg om piano’s te vervoeren (maar liefst drie meter breed!) en ook qua gewicht moest hij zijn mannetje kunnen staan. Uitdagend? Zeker en vast. Samen met de productie tekenden we de lift van a tot z uit zodat aan alle vereisten voldaan kon worden. Het resultaat is een lift dat technische uitmuntendheid met een vooruitstrevend design verenigt.

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons